miercuri, 26 septembrie 2012

Pentru ca vine toamna...

      Acum aproape un an, mai exact toamna trecuta prin octombrie ne-am bucurat de o plimbare impreuna cu parintii mei pe Transfagarasan. Mai cu seama intr-un weekend in care au venit la noi in Sibiu i-am luat si i-am dus prima data pe Transfagarasan. Iata cateva poze cu Transfagarasanul toamna si cu 2 oameni (plus noi doi) mega fericiti pe munte:






















Cu ocazia asta mi-am amintit de prima mea plimbare pe Transfagarasan care m-a lasat fara  cuvinte si m-am bucurat cand am vazut cat de mult le-a placut si lor. Anul asta am fost cu ei si pe Transalpina, insa despre asta intr-un post viitor. Ca doar de fiecare data cand vedem un loc frumos ne promitem ca a doua oara o sa venim si cu frati/surori/parinti/ prieteni sa se bucure si ei de toate acele minunate locuri!
 
Acest articol participa la Miercurea fara cuvinte. Multumesc Carmen !

4 comentarii:

  1. Transfagarasanul cred ca este prima mea amintire de vacanta de cand eram copil, atat de tare m-a impresionat. Este splendid...iar toamna depaseste parga orice imaginatie :)!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am fost pe Trnasfagarasan destul de tarziu (nu am fost cand eram copil) insa cu toate astea eu il gasesc splendid in fiecare anotimp (nu conteaza ca e vara sau toamna) iar iarna la Balea e superb:)

      Ștergere